Masszázs

A masszázs

Gyógyításra, a betegségek megelőzésére, az idegek megnyugtatására, vagy éppen felélénkítésére alkalmazták és alkalmazzák napjainkban is. A masszázs csodálatos ősi technika és gyógymód, melyet relaxál, és változásokat válthat ki a szervezetben és az elmeállapotban. Üdítő hatással van azokra a problémáinkra is, melyeket nem tudunk megoldani, mert egy jó masszőr kezében egészen bizonyos, hogy—ha még arra a rövid időre is—de elfelejtjük őket. És mi az élet, ha azt a rövid időt nem kaphatjuk meg? Fürdőnk masszázsrészlegében szeretettel várják Önöket képzett masszőrjeink, akikkel problémáikat, fájdalmaikat is közölhetik, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a fürdőnkben töltött időt fenségessé, és feledhetetlenül pazarrá varázsolják.


Válasszon kedve és lelkiállapota szerint az alábbi rituálékból:

Kókuszolajos Thai Masszázs

Július 1-jétől új szolgáltatással várjuk kedves vendégeinket!

A Thai olajos masszázsnál nem az izmok, hanem az energiapályák mentén történik a masszázs, speciális mozdulatokkal. Ezek nem igényelnek nagy erőkifejtést a masszőr részéről, mégis serkentik a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítják az izomzatot. Az energiapályák stimuulálása beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

APOLLÓ FRISSÍTŐ MASSZÁZS

Ha nincs sok ideje, de masszázsra vágyik, válassza 15 perces frissítő masszázsunkat! A test, a lélek felfrissülése 15 percben, az ön által választott testrészen: hát, láb, talp, karok. A túlhajszolt, stresszes életmód okozta, a test különböző pontjain fellépő problémák oldására ajánlott.


ATLASZ HÁTMASSZÁZS

A mindennapos megterhelés, különösen az ülőmunka fokozott igénybevételt jelent a gerinc, a hát, a nyak és a derék számára, az izmok görcsössé válhatnak. Ennek kezelésében, az izmok lazításában, a vérkeringés serkentésében, a stressz oldásában segít választható olajok használatával ez a masszázs.

JÉGVARÁZS TELJES TESTMASSZÁZS

A speciális, kámforos, mentolos krém illetve olaj segíti a fáradt izmok ellazulását. Hűsítő hatásának köszönhetően csillapítja a fájdalmat. Megerőltető sportolás vagy fizikai munka után különösen, de mindenkinek javasoljuk, aki egy kis hűvös, frissítő érzésre vágyik.

VÉNUSZ ANTICELLULIT MASSZÁZS

A cellulitot (narancsbőr) a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott, méreganyaggal teli zsírsejtek okozzák, amelyektől a szervezet nem tud megszabadulni. A zsírsejtek megnövekedett súlya miatt elszakadnak a kollagén rostok és az elasztin szálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek, horpadásos, gödröcskés, a narancs héjához hasonló bőrt eredményeznek.

A masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Ezenkívül meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat, fokozza a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Serkenti az új kollagén termelődését, ami a szövetek feszességéhez szükséges.

A masszázs hatékonyságához hozzájárul az infraszauna használata a kezelés után, valamint javasolt a fokozott folyadékbevitel is.​

​​

AROMA TELJES TESTMASSZÁZS

Évszakonként változó, üde, gyümölcsös illatú olajokkal végzett masszázs, amely felüdülést nyújt és ellazít.​


GALERIUS TELJES TESTMASSZÁZS

Főként férfi vendégeinknek ajánljuk ezt a típusú masszázsunkat, amelynél masszőrjeink több időt szánnak a problémás, fájó területekre, ami a férfiaknál általában a vállon és a háton találhatók. Stresszoldó, izomregeneráló, lazító hatású.​


VALÉRIA TELJES TESTMASSZÁZS

Elsősorban hölgyeknek ajánljuk ezt a masszázsunkat, amely során masszőrjeink több időt szánnak a problémás, fájó területekre, ami a hölgyeknél általában a deréknál és a gerinc környékén találhatók. Hatásosan oldja az izmok feszültségét, fokozza a vérkeringést, relaxáló hatású.​


JUPITER TELJES TESTMASSZÁZS

Választható krémmel vagy olajjal történő 60 perces masszázs, amely az egész szervezetre kihat. Javul a vér- és nyirokkeringés, a szívműködés, légzés. Gyorsul az anyagcsere, javul a regeneráció. Csökkenti a fáradtságérzetet, növeli a teljesítőképességet. 


RELAX TALPMASSZÁZS

A boka, talp, lábujjak lazító masszázsa. Teljes talp átmasszírozása, méregtelenítés. Stressz központ, Solar plexus regeneráló masszázsa, amelyet egy lazító, térdig tartó masszázs tesz teljessé.
CSIRI-BIRI GYERMEKMASSZÁZS

Teljes testmasszázs gyermekeknek, 4-5 éves kortól 14 éves korig ajánlott. Hozzájárul a gyermekek egészséges testi-lelki fejlődéséhez, fokozza a szervezet védekező rendszerének működését, javítja a mozgáskoordinációt, segít a feszültség oldásában, kiegyensúlyozottabbá tesz.Ugrás az oldal tetejére