Masszázs

A masszázs

Gyógyításra, a betegségek megelőzésére, az idegek megnyugtatására, vagy éppen felélénkítésére alkalmazták és alkalmazzák napjainkban is. A masszázs csodálatos ősi technika és gyógymód, mely relaxál, és változásokat válthat ki a szervezetben és az elmeállapotban. Üdítő hatással van azokra a problémáinkra is, melyeket nem tudunk megoldani, mert egy jó masszőr kezében egészen bizonyos, hogyha még arra a rövid időre is de elfelejtjük őket.  Fürdőnk masszázsrészlegében szeretettel várják Önöket képzett masszőreink, akikkel problémáikat, fájdalmaikat is közölhetik, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a fürdőnkben töltött időt fenségessé, és feledhetetlenné varázsolják.


Válasszon kedve és lelkiállapota szerint az alábbi ajánlatainkból:

Relax masszázsok

Frissítő, lazító masszázsok, svéd masszázs fogásokra épülő, főleg simító mozdulatok

Apolló a Nap ragyogása 15 perc

Keringést élénkítő  masszázs, főleg a nyak és a vállra koncentrálva.  A nyak és váll hordozza  a legtöbb feszültséget. Ennek átsimítása, átmasszírozása  15 percben, gyors segély a testnek. Ha nincs sok ideje, de masszázsra vágyik, válassza a 15 perces masszázsunkat.

A test, a lélek felfrissülése 15 percben!

Luna a Hold fénye 30 perc

Relax masszázs, ahol már nem csak a nyak, váll kap szerepet, de a hát gondos, alapos masszázsa együttesen már egy igazán lazító, frissítő hatású tud lenni.
A mindennapos megterhelés, különösen az ülőmunka fokozott igénybevételt jelent a gerinc, hát, nyak, derék számára. Ennek kezelésében a stresszoldásban segít a választható olajokkal történő masszázs.

Választható kényeztető, frissítő lábmasszázs, ha inkább ezt szeretné a fél órában:

A frissítő talpmasszázs gyógyír a fáradt, meggyötört lábaknak. A masszázs során a láb, illetve a test felmelegszik, testileg komfort érzés alakul ki. A talpmasszázs segítségével elengedjük a kimerültség érzését, feloldhatjuk a bennünk lévő feszültséget. Serkenthető a keringési-, idegi- légző-, emésztő- és az immunrendszeri működések, javítható a közérzet és az általános egészségi állapot.
Ami a legfontosabb, egy frissítő talpmasszázs az egész napunkat könnyeddé, vidámabbá teszi.Írisz a Szivárvány színe 50 perc

Az egész testen történő masszázs meghozza gyümölcsét, mivel teljes testen teljes munka végezhető, az érzés is komplexebb, mint csak egy fél órás kezelésnél. A végtagok végig dolgozásával együtt olyan érzés, mintha valóban lesöpörnénk a nap fáradtságát, feszültségét. Mindenkinek ajánljuk.Galerius a szenvedély 60 perc

 A fejtől a bokáig teljes testet lazító, frissítő masszázsban lesz része ha Galeriusról elnevezett masszázsunkat választja. Az egész testre kihat, javul a vér és nyirokkeringés, a szívműködés, a légzés. Gyorsul az anyagcsere, javul a regeneráció. Csökkenti a fáradtság érzetet, növeli a teljesítő képességet.
A választható aromákkal segítjük a még teljesebb relaxálást:
Nyugtató olajokkal: levendula, szantál, fehér pézsma.
Keringést élénkítő, méregtelenítő olajokkal: eukaliptusz, boróka, teafa.

Speciális masszázsok

Erőteljes masszázs + kimozgatás, gyógy- és sportmasszázs, talpreflexológia

Atlasz a stabilitás 30 perc

Merev nyakak, vállak kezelése háton. Itt már a speciális testrészekre tud hangolódni a masszőr, lehet gyúrni, kidolgozni, helyreilleszteni.
Igazi energia bomba 30 percben. Gyorsított sávnak mondjuk, mert gyorsan dolgozunk sokat. El kell lazítani az izmokat és lehetőleg megtalálni a problémás csomókat.

Hercules az erő 50 perc

Az izmok átgyúrása!
Itt lehetőség van a teljes test erőteljes átmasszírozására, kötőszövetek, izmok átgyúrására. A test izmait laza állapotba hozzuk, majd, ha a test engedi könnyed kimozgatásokat végzünk. Itt már a mély izmokkal dolgozunk.
Férfiaknak és erős masszázst kedvelő hölgyeknek ajánljuk.


Jupiter a nagyság 60 perc

Szakképzett masszőrök dolgoznak, hogy valóban teljes szervezetre ható javulásban legyen részünk. Segít a nyakat, derekat, vállakat, karokat és csípőt, valamint a lábakat helyre igazítani. Amit a test enged. Finom kimozgatásokkal, a test feszességét és lazulását folyamatosan figyelembe véve.
Igazi Nagymenőknek.

„GYÚRUNK”


Achilles a lábak rugalmasságáért /talpreflexológia

Kis talpreflexológia állapotfelmérés 30 perc
Nagy talpreflexológia állapotfelmérés + kezelés 60 perc

A talpon a teljes emberi test felépítését megtaláljuk. A reflexológia tudománya a hiányos állapotok kimutatása a szervezetben, elsősorban a fizikai tünetek feltérképezése.
A lábujjak, a boka, a talp masszázsa, teljes talp átmasszírozása során méregtelenítés történik.
Néha fájó pontok jelzik, hogy valami eltérés van az energetikai rendszerünkben. Ez nem baj. A masszőrrel közös munkával, folyamatos visszajelzéssel nagyon pontos képet kaphatunk az állapotunkról. Nagyon nagy megkönnyebbülésben lesz részünk!
30 percben a főbb szerveinkről kaphatunk általános felmérést.
60 percben a test egészére történő felmérés és azonnali kezelésre kerül sor a hiányos területeken.

Close
Ugrás az oldal tetejére