Galerius Fürdő

Királyi kényeztetés a császárok fürdőjében

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. A Fürdő a nyitás óta folyamatos fejlesztéseken ment keresztül, hogy a vendégek minden alkalommal elégedetten távozzanak a komplexumból. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is, klimatizált körülmények között várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat!

Szolgáltatások

A gyermekeket gyermek medence vízi játékokkal, játszóház, a nagyobbakat két csúszda, a családokat, felnőtteket az élménymedence, különböző élményelemekkel, termálmedence, pihenőszoba, két szauna-világ csábítja kikapcsolódásra, feltöltődésre. Siófok város fürdője talán az egyetlen olyan fürdő az országban, ahol a város valamennyi gyermekét megtanítják úszni. 

Wellness kezelések

A wellness kezelések kiváló nyugtató és stresszoldó hatásúak, a különböző rész- és teljes testen végzett relax, aroma és vitalizáló masszázsok segítenek megteremteni a test és a lélek harmóniáját.


Ugrás az oldal tetejére