Emeleti szaunavilág

Feltöltődés testnek és léleknek

A további kényeztetésről, a rekreációról és az egészségmegőrzésről a fürdő második emeleti szauna-világa gondoskodik fény- és aromaterápiás szaunával, gőzkabinnal, 34°C-os pezsgőfürdővel,  16°C-os merülő medencével, álló- és fekvő szoláriumokkal és frissítő, lazító svédmasszázsokkal.

Wellness kezeléseink kiváló nyugtató és stresszoldó hatásúak, a különböző rész- és teljes testen végzett relax, aroma és vitalizáló masszázsok segítenek megteremteni a test és a lélek harmóniáját.

Üzemelési rend:

Szaunák: hétköznap, hétvégén, ünnepnapokon: 9:00-20:30-ig látogathatóak.


Infraszauna

Az infraszauna nem terheli meg annyira a szervezetünket, jóval kíméletesebb, ráadásul a szaunázás után felfrissülünk, fittebbek leszünk, energiával telítődünk, így szaunázás után nem érezzük azt a fáradtságot, mint a forró levegőjű szauna használata után.


Gőzkabin

A gőzkabin különösképpen ajánlott számos egészségügyi probléma, megbetegedés enyhítésére a magas gőztartalmának és a nedves hő általános hatásainak köszönhetően.


Fény- és aromaterápiás szauna

A fény gyógyító ereje abban rejlik, hogy általa a szervezet képes saját öngyógyító erőit aktivizálni. Minden színnek megvan a maga biológiai hatása, a különböző színek más és más hatást gyakorolnak szervezetünkre, hangulatunkra.


Finn szauna

A finn szauna kétezer éves múltra tekint vissza. A XIX. századig elterjedt volt a használata, azonban egy téves hiedelem miatt –mely szerint a szauna betegségeket terjeszt- a hagyomány majdnem teljesen kiveszett, kivéve a finneknél.

Ugrás az oldal tetejére