Alagsori natúr szaunavilág

Fedezze fel a natúr szaunakultúra világát!

2009. évben új beruházásként bővült a Galerius Fürdő a korábban már említett kültéri termálvizes medencével, valamint egy új szauna világgal.

Az új szauna oázis a pinceszinten kapott helyet, megközelítése a tanmedence melletti lifttel lehetséges. Az új szauna világ felszereltségét és szolgáltatásait tekintve minden tekintetben megfelel a jelenlegi, nyugat európai wellness trendeknek, korszerűségében és szolgáltatásait tekintve jelenleg hazánk legmodernebb ez irányú létesítményei közé sorolható. 2015. októberétől natúr szaunavilágként működik, követve az egészséges szaunakultúra szabályait. Ezzel a szolgáltatás bővítéssel várjuk mindazon kedves szaunázó vendégeinket, akik a Nyugat-európai normákat és az egészséges szaunakultúrát képviselik. A szaunavilág használatának szabályai a következők:

  • A szaunák kizárólag fürdőruha mentesen, szaunalepedőben vagy egyéb textíliában látogathatók.
  • A közösségi terekben, úgymint pihenőágyak és környéke, vitaminbár, kérjük a test elfedését, textília használatát.
  • A sókamra, valamint a tengeri levegős kabin kizárólag fedett testtel látogatható.
  • A részlegen fotó vagy egyéb felvétel készítése TILOS!


Nemcsak hasznos, hanem gyógyulást elősegítő a sóbarlang, valamint az intenzív sóterápiát biztosító sókabin, melyekben aszmatikus és allergiás betegségben szenvedők kaphatnak terápiás kezeléseket. Aki nyugalmat, relaxációt keres, az is megtalálja számítását, köszönhetően a számos kényelmes nyugágynak, valamint a páratlan és modern megvilágítási rendszernek, amely akár az időjárás, évszakok változásait is képes fényekkel visszaadni. A sóbarlang valamint a tengeri levegős kabin külön is látogatható a natúr szaunától függetlenül.

Üzemelési rend

Sókamra: naponta 09:00-20:30-ig
Szaunák hétköznap: 16:00-20:30-ig
Szaunák: hétvégén, ünnepnapokon: 09:00-20:30-ig látogathatóak.

Sóbarlang

A só terápiával biztosítható a levegőben eloszlott száraz só gyógyító koncentrációja, így az maximális hatékonysággal bír. Ezt több, megfelelően ellenőrzött, klinikai vizsgálat bebizonyította, azokban az országokban, ahol ezt a módszert először gyógyászati terápiaként vezették be.
tovább

Tengeri levegős kabin

A tengeri levegős kabinban sóaeroszolos terápia a sós víz ultrahangos porlasztásával történik, így a beáramoltatott levegő sótartalma magasabb az intenzívebb hatás érdekében, valamint teljesen baktériummentes és tiszta.
tovább

Finn szauna

A finn szauna kétezer éves múltra tekint vissza. A XIX. századig elterjedt volt a használata, azonban egy téves hiedelem miatt –mely szerint a szauna betegségeket terjeszt- a hagyomány majdnem teljesen kiveszett, kivéve a finneknél.
tovább

Ugrás az oldal tetejére