Beléptető rendszer

A Galerius Fürdőben számítógépes beléptető rendszer működik

A vendégek az érkezéskor – a jegy megváltásakor - egy karórát kapnak a pénztárnál, melynek segítségével tudnak belépni a fürdő különböző területeire illetve ennek segítségével tudják igénybe venni szolgáltatásainkat és tudnak ételt-italt fogyasztani.
A szolgáltatás megváltását követően a rendszerben és a karórán a fizetett szolgáltatást rögzíti a karórában lévő chip. Így a karóra egyértelműen beazonosítja a vendéget, illetve a hibás használatot jelzi – abban az esetben, ha más helyre szeretnénk bejutni, mint ahova jegyet váltottunk.
A beléptető kapunál elhelyezett érzékelőhöz kell az órákat odaérinteni, majd ezután a forgókapu szabaddá teszi a belépést. Az órák egyszeri ki- és belépésre jogosítják fel Vendégeinket. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy ha már egyszer a kiléptető kapun kimentek, visszalépésre nem lesz módjuk.

A belépő óra továbbá az öltözőszekrények nyitására és zárására is szolgál. Az órában lévő chiphez tartozó öltözőszekrény száma leolvasható a falon található eszközzel. További szekrény bezárására illetve másik szekrény kinyitására nem használható. Ezáltal csökken a lopás veszélye és nem kell aggódnunk a kulcs elveszítése miatt sem, illetve pénzt sem kell magunknál tartani a fürdőben.
Távozáskor a pénztárnál tudják az órát leadni.

Ugrás az oldal tetejére