Születésnapi party

Szülinapi buli a Galerius Fürdőben!

Kedves gyerekek!

Rendezzétek nálunk szülinapi bulitokat! Szeretettel várunk Téged és barátaid egy felejthetetlen bulira!

Program

Pancsolás a gyerek- illetve élménymedencében, csúszdázás, pizzázás…

Belépőjegy árak

A születésnap megrendezésénél sem terembérleti díjat, sem külön felárat nem számolunk fel, sőt, nagyon kedvező áron biztosítjuk a belépést az ünnepelt és meghívottai részére, mely a következők szerint alakul:
- a gyermekek és kísérő felnőttek részére 1.700,- Ft/fő áron biztosítjuk a kedvezményes belépőjegyet, mely időkorlátozás nélkül érvényes az élményfürdő területén és jár hozzá 0,5 l üdítő fejenként.

Étkezés

A gyermekek fürdőzés közben mindig megéheznek és természetesen a születésnapi torta átadására is sort kell keríteni, így aztán az első emeleti pihenő részben külön születésnapi díszítés mellett lehet ünnepelni. Érkezéskor a kísérő felnőttek meg tudják rendelni a gyerekek menüjét, amely lehet egy finom pizza, rántott husi sült krumplival, spagetti vagy akár palacsinta. Az ételeket előzetes megrendelés alapján tudjuk biztosítani, vagy érkezés után a készleten levő ételekből lehet választani.
A születésnapi tortát természetesen hozhatjátok Ti.
Ha meguntátok a csúszdázást-fürdést, az 1. emeleti gyermekkuckóban számtalan játék vár benneteket.
Minden további kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésetekre akár egy személyes találkozó erejéig is egy előzetesen megbeszélt időpontban.

Close
Ugrás az oldal tetejére