Fény- és aromaterápiás szauna

A fényszauna változó színei a test felüdülése mellett a lelkünkre is hatnak, így akinek egészségi állapota nem teszi lehetővé az extrém magas hőmérsékletet, annak sem kell lemondania az élményszerű szaunázásról.

Fényterápia

A fény gyógyító ereje abban rejlik, hogy általa a szervezet képes saját öngyógyító erőit aktivizálni. Minden színnek megvan a maga biológiai hatása, a különböző színek más és más hatást gyakorolnak szervezetünkre, hangulatunkra.

 • Kék
  Az ég és a víz színe, melyet összefüggésbe hoznak a hideggel is. A hideg lelassítja a test működését. A kék szín nyugtatóan, lazítóan hat idegrendszerünkre. Lelassítja a vérkeringést, ezzel visszaállítja a vérnyomást normál értékre. Segít az alvászavarok és a nyugtalanság leküzdésében. Hatása egyensúlyt és harmóniát teremt.

 • Zöld
  ​A természet színe. Megnyugtató, egyben inspiráló is, kikapcsol és regenerál.
  Pozitívan hat a tüdőre, bőrünkre, fejfájásra, és izomgyulladásra.
  Hozzájárul az érzelmi állapot stabilizálásához.

 • Sárga
  ​A Nap színe, erősíti a pozitív gondolkodást, javítja az általános közérzetet, erősíti idegrendszerünket, enyhíti a depressziós tüneteket. Mozgásra, szellemi és fizikai aktivitásra serkent. Ellenjavallt a túl ideges, vagy stressz érzékeny embereknek!

 • Piros
  ​A szerelem, szenvedély színe, a tűzzel, a meleggel hozzák összefüggésbe. A meleggel, mely a vitalitás színe és egyben pezsdíti a vérkeringést is. Jótékony hatással van a szívre, elősegíti az emésztést, tonizálja az izomzatot.
  Erős és intenzív érzelmeket vált ki.

Aromaterápia

Az aromaolaj párolgása közben a testre és a lélekre lazítóan, élénkítően, görcsoldóan vagy csíraölően hat. Számos panasz enyhíthető ezzel a módszerrel. Ilyenek például a stressz okozta tünetek, fejfájás, bőrelváltozások, szorongás, migrén.

Információk

Hőmérséklet:50-60°C
Páratartalom: 15-25%
Benntartózkodás: 2-3 alkalom/nap
Kabinban eltöltendő idő: 12-15 perc
Izzadság leadás: 10-20 g/perc
Illatanyag adagolás: automatikus

Close
Ugrás az oldal tetejére